Ny blogg.

fredag 12. desember 2008

Bare trykk videre her:
WWW.CATHRINE.TK
:)

Jeg skal sannsynelig bytte blogg

torsdag 11. desember 2008

Men URL'en blir den samme! Snart er http://www.cathrine.tk/ en annen blogg jeg har starta, det betyr at alle inleggene er borte..
Men jeg får vel starte på nytt. ;-)
I det siste har jeg vært travel, fordi jeg har forberedt den nye bloggen min. Det vil si at jeg ikke har lagt så mange nye inlegg på denne bloggen. BEKLAGER!

Her har jeg et sikle-bilde, hvor jeg har blanda sammen masse klær jeg vil kjøpe og tatt litt dekor så det ikke blir så kjedelig. ;)

innlegg nr. 100

søndag 7. desember 2008

I nesten hele denne helga har jeg spillt The Sims 2, eller jeg kaller det bare Sims da. Alle har vel hørt om det spillet. :-)
Ellers, har jeg vært med min kjæære Mads som jeg er så veldig forelska og glad i!

På fredagen, fikk jeg karakteren 5- på nynorsk-tentamen! Jeg er bare så glad og fornøyd! Pleide bare å få 3+ og 3- og sånn før. Det beste jeg hadde fått i nynorsk før tentamen var 4-, så det er en hel karakter høyere!
Nynorsk-tentamen gikk bedre enn bokmål til og med.. Hehe. :-)


Her kommer et bilde av bikkja mi som driver og dummer meg ut når jeg skal lufte henne.. Hu er helt vill nå som det er så mye snø ute.

psykopatiske tendenser

onsdag 3. desember 2008

De er ikke mors beste barn. De har særlig faste mønstre de lever etter. Bestemte måter de tenker på, og oppfører seg på. Når de møter et problem, vil deres reaksjon være å bruke de samme atferdene de har brukt før. Veldig fast, veldig bestemt. Og fungerer ikke det, gjør de det om igjen og om igjen. Mer og mer intenst.

Nå tenker du kanskje at dette er personer du ikke ville likt å møte. Men da må du tenke en gang til. Problemet med folk som har psykopatiske tendenser er at de virker veldig smarte. De er til og med ofte ansett som veldig sjarmerende personer for alle og enhver. De klarer å kontrollere seg, om situasjonen tilsier det. De er anderledes enn vanlige mennesker. Og de vet det.

Du kan ha møtt en, og ikke visst om det...

De er noe av det farligste man kan møte av mennesker. De kan finne på å gjøre ting som vanlige mennesker ikke ville klart å ha mareritt om en gang. Av EN enkel grunn:

De har har ingen samvittighet.
De har ingen skyldfølelse.
De er impulsive, og handler etter sine umiddelbare lyster.
De mangler evnen til å føle angst.
De er ikke redde for konsekvenser.

Men hvorfor kan de da virke som trivelige mennesker?
De har så objektivt og følelsesløst syn på verden, at de reagerer ikke på følelser. De blir ikke stresset. De tar alt rolig, og gjennomtenkt. Kalkulert. De viser seg som sagt som intelligente og sjarmerende personer, fordi de klarer å rasjonalisere de upassende handlingene sine, så de virker fornuftige for andre.

Og de utviser en nærmest overnaturlig evne til å manipulere folk. De blir ikke tatt. Ingen tror det er dem. De virker helt normale, ingen grunn til å beskylde dem for noe.


- Dette har jeg funnet på et annet sted. Jeg tenker en god del på slike ting, jeg finner det egentlig ganske interressant.. Begynte å bry meg om det etter sommerferien :p


SNØ

Snø og vinter er jo flott det, været føles friskt og man får julestemning.. Men.. Det er ikke så kult å holde på å tryne fem ganger på vei til skolen mens man får snø pisket inn i ansiktet og øynene samtidig som man skynder seg for å rekke første time som starter klokken 08:00 tre av fem ganger i uka.

Det er heller ikke kult å se ut som et troll på håret og være våt på føttene når man har kommet ett minutt for sent på skolen heller.øredobber jeg lagde i sommerferien

søndag 30. november 2008

Jeg har da utviklet mine ferdigheter etter det, men jeg brukte kreativiteten min. Har ikke brukt de rosa øredobbene noe særlig, finner dem ikke nå lengre heller. :pwww.yearbookyourself.com

lørdag 29. november 2008

Haha, det er en sånn side der du kan laste opp et bilde og se på sveiser fra årstall! Dere har sikkert prøvd det før.


1964: Ble jeg ikke hot? Kanskje jeg skal skifte stil. ;-)
1994: Er ikke dette litt in igjen for noen folk a? Bare med masse saltvanns-spray og rettetang og brunkrem? :p Ikke helt min stil da.


1968(?): Hehehehehehe, dette er mora mi.