TUSENFRYD

søndag 31. august 2008

weeey! i dag har jeg vært på tusenfryd, og der var aina! <3<3 hun er søt og snill. ^^ vi tok supersplash, så måtte hun dra :( ble veldig forskinket, fordi:
først måtte jeg på en gudstjeneste, (komfirmasjonsgreie) så måtte jeg på samme igjen, fordi jeg var på feil tidspunkt! og etter det, klarte jeg å miste den døds-søte hello kitty plysj-lommeboken min med noe med 100 kroner i. :( kjipt. men jeg kom meg på tusenfryd tilslutt, nåda. ^^
etter det, fant vi ut at det var en time til bussen gikk (fra tusenfryd) så jeg måtte vente en time! men heldigvis, tok mads bussen frem og tilbake kun for min skyld <3 han kom og "hentet" meg med buss. hehe. etter det, dro vi til meg, men vi bare lå i sengen min og sov nesten. var så trøtt. og det var liksom i 20-tiden! er helt utslitt! gleder meg til å legge meg faktisk. dette er ulykkesdagen min btw. untatt aina, da. ^^ og mads. <3

hittil i dag har jeg spist, spist,

lørdag 30. august 2008

spist, spist, tatt manikyr på meg selv, spist, spist, skrevet på blogg, spist, vært med mads, spist, spist, spist, spist, spillt gitar, spist, spist, og spist. både det ene og det andre. x)
jeg og mads gikk ned til ski, og da så vi ihvertfall fredrik og matias jobbe på skifestivalen. HAHAHAHAHHA! fikk lættis av en eller annen grunn. :p ikke at det er sååå morsomt, men. så gikk vi hjem til mads, men møtte på pernille i ski og tok følge med henne. : ) pernille er alltid grei. : D
nå spiser jeg godteri, antall godteriting er kraftig redusert nå som anne cecilie og vennina hennes har vært her. :p er alene hjemme, skal kanskje få besøk, da. ^^ ihvertfall av mads. : )
og imorgen blir det tusenfryd med aina! <3 gleder meg <3
fikk også hellokitty-plysjlommeboken (pung egentlig) og negletippeteip og neglediamanter i posten! jeg har ikke fått tatt noe bilder av det, siden den dataen jeg låner innimellom har ikke sånn.. driver så jeg kan laste inn bilder fra kameraet. skal se hva jeg kan gjøre. min egen data funker ikke, den døde for et par uker siden.

jeg skulle ønske jeg hadde dette antrekket! åååå! me want!

* sikle * jeg vil HA der der.

var hos mads i går, jeg : ))

aaaaaaaaw. skal ikke si så mye, men vi hadde det veeldig hyggelig. : D
therese kom hjem fra tyrkia i går kveld, hun har visst hatt mange opplevelser! heldige besh, jeg misunner henne. xD jeg vil også til tyrkia hehehehehehehe. men skal ikke snakke med "fremmede"
jeg føler meg skikkelig glad i dag, og SULTEN! : D ENDELIG! jeg har savnet å være sulten ass! skal spise som en.. ku. : D så slipper jeg å ufrivillig gå mer ned i vekt denne helga. digg ass.

damn, jeg vil ha!

fredag 29. august 2008

i love it! venter på en hello kitty plysjlommebok i posten nå. : D det er bare hodet med en glidlås. ^^ cute.

deppa...

ja, på vei hjem fra skolen skjedde det noe så jeg ble deppa. eller.. ingen var slemme mot meg ellerno, men jeg så noe som fikk meg til å tenke litt tilbake på før i tiden.. skal ikke gå i detaljer sånn uten videre, men du kan sikkert spørre liksom.. da jeg kom hjem begynte jeg å grine som en unge. :'( er deppa enda.
etterpå skal jeg møte mads, så skal vi finne på noe.. heh.
akuratt nå for tiden føles alt så rart, og jeg har en liten følese av at alle hater meg eller synes jeg er klengete. men de vennene som jeg pleier å være med er på leirskole, så da er jeg med andre folk jeg synes er hyggelige, men jeg mener ikke å klenge hvis det blir opfattet slik!!
føles som om alt jeg gjør er galt. wtf!

booring

torsdag 28. august 2008

det ble visst ikke noe å finne på med marie og martine. xD marie var på sånn papirinnsamling og er på vei hjem nå så det går ikke, men vi kan sikkert finne på noe en annen gang! ^^
akuratt nå er jeg litt lei meg...... liksom. jeg vil få snakket ordentlig med mads, men det blir liksom aldri noe av, han skal bare legge seg tidlig hele tiden. og når vi finner på noe, tenker jeg ikke over det. jeg vil bare ha en lang hyggelig samtale.. :'( men han skulle spise. og når han kom på igjen, sa han at han skulle legge seg......... blir liksom aldri noe av.. jaja.
nå sier han plutselig at vi kan snakke litt, men det er for sent. nå mistet jeg lysen til å snakke helt. vil bare synes synd på meg selv litt. x')

nytt design!

utrolig synd at det er liten skrift på noen av de gamle blogginleggene, jeg kunne nemlig ikke fikse på alle, det tar utrolig lang tid. men jeg har da allikevel gjort de siste blogginleggene synlige.
uansett, jeg har fått nytt design! jeg lastet ned en mal som så helt annerledes ut, så ordnet jeg litt på den selv. :D
annet nytt er at jeg har laget en ny blogg, eller.. det er en smykkeblogg! der skal det stå om smykkene jeg lager og litt hvordan jeg lager dem og sånt!

men nå til min dag:
jeg har vært på skolen, da så vi "the beach," jeg likte flmen, jegda. :)
vi sluttet klokken halv ett, og da jeg kom hjem prøvde jeg kjolen pappa har kjøpt til meg til komfirmasjonen, så ryddet jeg rommet, og etter det satt jeg bare på dataen og begynte å ordne på det nye designet og den nye bloggen. : ))
etterpå, eller kanskje snart, skal jeg ut med martine og marie <3

jeg elsker den nye kjolen min! : D

onsdag 27. august 2008

jeg fikk nettopp den perfekte kjolen som jeg skal bruke på komfirmasjonen min! : D jeg er såå glad! det var akuratt den jeg hadde siklet etter i hele dag! : D den sto i utstillingsvinduet på SAND eller hva den butikken heter, (ved lindex og broen over til andre senteret) på ski storsenter, men nå er den utstillingsdokka naken siden de bare hadde to kjoler og den andre var litt for stor. :p men kjolen passet meg perfekt!! : D trodde ikke at jeg skulle få den, men jaggu blei det slik. etter skolen i dag, var jeg med susanne og renate og så på kjoler, så kom mads, og så dro de. så dro jeg og mads og anne (stemoren min) på vinterbro for å se der og, men ingen kjoler var bra nok der. xD så spiste mads middag med meg og anne hjemme, og vi snakket lenge ved bordet! skikkelig hyggelig. :) foreldrene mine liker mads, det er bra. beroliger meg. :D:D


dette bildet er tatt av mads på komfirmasjonen, dette inlegget er redigert siden jeg la til bildet senere..

wææ.

tirsdag 26. august 2008

åå. på skolen i dag følte jeg meg skikkelig dårlig! klarte nesten ikke å arbeide, men i friminuttet var jeg med marie og enja, det var veldig hyggelig. :) i morgen er det musikk, det gleder jeg meg til. : D har øvd på "luka". skoledagen i dag har ikke vært særlig bra, akuratt....heh. uansett, jeg skal være flink på skolen i 10ende.

eg har vore (?) på skulen i dag

mandag 25. august 2008

alle folka i b- og d-klassen er borte. :o men jeg klarer meg fordèt. : D <3>

hello kitty

søndag 24. august 2008

jeg har lært meg å tegne hello kitty perfekt! får bare ikke lastet opp bilde på denne dumme dumme dumme dataen. :( også har jeg bestilt en hello kitty plysjlommebok som er formet som hello kitty sitt hode. : D fikk den gratis, faktisk. siden jeg gjorde noen greier så jeg fikk rabattkupong på 100 kr. : D jeg er glad. jeg liker hello kitty veldig godt. etterpå, skal jeg antakeligvis finne på noe med ane. ellers i dag, har jeg bare vasket og støvsugd og ryddet og lufta bikkja og sånt. hahaha. :p det er utrolig fint vær, da. nyydelig. :)

sol

lørdag 23. august 2008

woach, det er fint vær! men allikevel kjeder jeg vettet av meg. xD har laget en del fine smykker, men som sagt, funker ikke min data, så jeg er på en annen data i huset, så det går ikke. kjipt, menmen... i går, kom mads på besøk hos meg og var der til klokken tolv. anne var hjemme, men pappa var på sånn judas priest-hyllestkonsert i ski og kom hjem sånn ca. 02:55. hehe. da la jeg meg, og våknet klokken halv ett i dag "tidlig". :) i dag, har jeg vært i ski med mads, og etter det med pappa og anne cecilie. heh.

esther klikker

fredag 22. august 2008

gosh, kom nesten nettopp hjem, og esther (bikkja mi) fikk skikkelig klikk,, og løp rundt i sirkler hele tiden som om hu aldri hadde vært ute av buret på 100000 år! søtt, men slitsomt. xD skal kanskje finne på noe med ane ikveld. :) jeg får veldig dårlig samvittighet når jeg ikke orker/kan finne på ting med mads hele tiden, men det kan bli litt mye! :( blir kjempe lei meg når han blir skuffet, for han vil være med meg hele tiden... og han får ikke vært med noen av sine venner heller, tror jeg... føler meg ikke snill, forf jeg er kjempeglad i ham, men trenger litt tid uten mads. uansett, til et annet tema: jeg har fått farge i ansiktet. yaay! og; det er heee'eelg. : D

endelig!

torsdag 21. august 2008

jess!!! endelig klarte jeg å logge meg inn igjen! min egne data er ødelagt. :( ihverfall, de siste dagene har vært kjempegreie, og jeg har blitt mye bedre kjent med folk. :) det har vært en liten del krangling med matias igår, siden han kallte meg bitch og sånt fordi jeg ikke ville si hvorfor jeg var lei meg der og da. jeg hadde da nylig hørt at han hadde sagt noe om meg jeg ikke ville til andre mens vi var sammen, og blei kjempelei meg.. uansett, ikke mer om det. jeg føler meg bedre, siden ingen andre enn matias er sure på meg. : D marie er en knupp, btw. : D første skoledag og resten av skoledagene har det vært vanskelig å følge med i timen.. sitter endelig bakerst i klasserommet!! jess!! : D

dæven, skole imorgen..

søndag 17. august 2008

herregud. tiden har flydd fort. :o jaja, i dag skal jeg bare slappe av og gjøre meg klar til imorgen og sånt. skal jo møte mads også, siden han begynner på frogn vgs imorgen, og vi vil jo se hverandre litt før skolen begynner.. :p blir nok ikke like mye tid på hverandre i hverdagen, men men.. nå manikyrerer jeg neglene mine, haha. blir ikke så værst! og så sitter jeg og driver med biip, da. :p litt gøy. : D

KALIF CATHRINE

lørdag 16. august 2008

jeg har utnevnt meg selv til kalif. jeg er KALIF CATHRINE. jeg er ingen konge, jeg er ingen sheik, jeg er ingen høvding, men jeg er en kalif.

i går overnattet ane. muhehehehehe. vi... ja. skal ikke si alt, husker en del, men. :p vi var "TØFE". jeg smågleder meg veldig til skolen. hehehehe. i dag, var jeg med ane til stallen, så dro jeg ut med mads en liten stund. :p aaw, han er søøøt. vi snakka med besteforeldrene hans, jeg forstår ikkenoe av hva mormoren sier. men prøvde, da. har laget ferdig to smykker idag, et sett øredobber, og et halskjede. aaw. søtt. skal ta bilder av det og legge ut i dette blogginlegget senere idag. : )

ane overnatter

fredag 15. august 2008

og vi er alene hjemme. hehehe. skal ikke skrive så mye (a) jeg er snill pike...............
jeg har funnet ut at jeg vil bli dyrlege, og skal søke på tomb vgs : D der er det internat. hehehehe. : D og da skal jeg bo på internat med ane!!! GLEDER MEG! : D

faen som dataen klikker

åååå! får nesten ikke gjort en dritt på dataen.. alt klikker! :( har masse virus jeg ikke får fjernet, men jeg har bare lasta ned musikk! :o skal slutte å laste ned for godt. egentlig, skal jeg linke til monica sin blogg, men nettet klikker når jeg skal komme på den siden der jeg kan gjøre det.. men her er en link foreløpig: monica : ) i dag har jeg egentlig bare ryddet rommet og sånt, jeg skulle stå opp klokken åtte, men sovnet igjen og våknet klokken halv to. ille. jeg vet ikke om jeg rekker å tilpasse døgnrytmen til skolestart igjen! :( og jeg har ikke penger på kortet. dæven, så kjipt alt skal være for tiden?! og jeg har noen små kviser som ikke er røde, men jeg renser jo huden med sånne dyre vichy-greier hver morgen og kveld! i dag, har jeg lyst til å bare gå ned til ski uten noen grunn. vet ikke hvorfor, men dagen er liksom ikke helt den samme uten et besøk i ski.. :s sikkert fordi jeg alltid er der i midttimen på skolen. hehe. og mads har laget en kjempesøt blogg på biip som handler om meg, aaaw. ble skikkelig glad da jeg så den. :') du kan se den her: aaw

ps: hvis noen vil linke bloggen min, er det bare å ta kontakt, linker gjerne tilbake! ;-)

smooooth

torsdag 14. august 2008

ja, da hadde jeg og ane vært på senteret, da. ane skulle ha bokbind, og jeg måtte ta på bokbind for henne. xD det er egentlig litt gøy da. :p på senteret, så vi mads. han skulle kjøpe sånn rouge og hårfarge for morra si. hehe. jeg ble av en eller annen merkelig grunn utrolig glad for å se mads at jeg ikke hvisste hvor jeg skulle gjøre av meg! men vi ser jo hverandre ca. hver dag, da. :o da vi hadde tatt buss og kom hjem til ane, lagde ane smoothie, av jordbær, rabarbra, og bringebær. det var nammenam. : D så så vi litt på youtube og sånn, da. HEHHEHAHHEHAHEHHEH. etter det, kom jeg hjem for å spiste middag, før jeg gikk ut og møtte min kjære mads igjen! aaw. ble glad for å se ham igjen da også. <3>

nettopp våkna

stillte klokken min på 07:30, men det endte med at jeg tvang meg selv til å stå opp rundt 10:17. på biip, msn og nettby skal jeg prøve å øve meg på nynorsk, siden jeg suger så heftig. jeg må bli flink på skolen til 10'ende, skjønner du. ^^ så hvis jeg skriver feil, blir jeg ikke sur om du sier ifra. :)
jeg er skikkelig allergisk mot et eller annet, og det irriterer meg noe heftig! jeg klør som bare det i øynene, og det svir i øynene, og jeg nyser hele tiden.. :( og øynene mine renner.
men i dag, er det meningen at jeg skal på senteret med ane, håper da det blir noe av. tror det! :p

jeg må begynne å legge meg tideligere til skolestart. heh..
så jeg venter med å oppdatere "dagens setning" til senere i dag. : D

nytt design !

onsdag 13. august 2008

og shoutbox! : D tusen takk, ane! hu sa hvor jeg kunne lage shoutbox'en. : ) jeg elsker det nye designet, det er veldig søtt. jeg elsker den fuglen, den minner meg om peta2.com. :p "im not a nugget" < 3
ane skal gjøre noe så shoutboxen matcher designet, hun er en knupp. : D

tusenfryd

haha, idag har jeg og mads og eirik og håvard vært på tusenfryd! : D det var mojjo. hehe. det var skikkelig mange veps, og litt regn, men det var verdt det! nemlig, fordi det var nesten ikkeno kø i det hele tatt! og mads og jeg og kanskje eirik og håvard skreik som stukkne griser i huskene og speedmonster og thundercoaster og de der. hahaha. mad skriker rart, og jeg er hes.
noe kult, er at jeg er 99% sikker på at jeg så steffen, siden han jeg så hadde også svart hår og grønn hanekam og likt ansikt og regulering. hehe. ropte på ham, men tror ikke han kjente meg helt igjen. :p
hittil, har dagen vært veldig morsom! : D nå skal jeg høre med steffen om det var ham jeg så.
i går ringte jeg matias, en helt vanlig samtale uten krangling, og han sa at han eentli aldri hadde vært spesiellt sur på meg og smålo litt. hm.. han står ikke for det han gjør, tror jeg. eller, så kanskje han ble litt såret allikevel da jeg måtte gjøre det slutt med ham. men jeg vil fortsette som venn med matias.. venn bare.
uansett, mads er best. jeg er utrooooooooolig glad i mads! : D <3

woach

tirsdag 12. august 2008

sorry! har blitt litt rot i det siste, men idag skriver jeg.
herregud. jeg så matias og simen idag, flere ganger faktisk. litt småkjipt, samtidig som det var greit. det var faktisk litt hyggelig så se matias igjen selv om han hater meg. :'( jeg var så sinnsykt utrolig glad i ham, men måtte gjøre det slutt siden han ikke var glad i meg virket det som, og da ble han sinna. : o
var skikkelig redd for at vennene hans hater meg, men det virker heldigvis ikke sånn. : D
jeg har bare lyst til å få snakket med matias og fortsette som venner...
ellers idag, har jeg vært på senteret to ganger. XD skulle ha gave til søstra mi og litt sånn. :)
nå er mads i skogen sammen med eirik og håvard. hahaha. :p og bestevennen hans skal flytte til trondheim imorgen. :o

jeg har begyt å glede meg til skolen begynner, har tilogmed tatt på bind på bøkene. : D

jeg skal ikke på hytte allikevel!

søndag 10. august 2008

: D pappa er forståelsesfull, og jeg slipper hytteturen. det betyr at jeg får kommet meg til megselv, og vært litt med venner og sånn før skolen begynner. : D utrolig fint! det er jo hyggelig på hytten, men det passet litt dårlig den siste ua før skolen begynner!
akuratt nå har jeg besøk av fettre og kusiner (egentlig ste-folk) det er jo hyggelig, da. selv om jeg sitter på dataen. xD de spiser

batman

wootaah! vi så batman på kino. xD hahaha. det var meg, tre gutter jeg ikke husker navnet på, mads, håvard, eirik, camilla, og anna. (kjenner egentlig ikke håvard, eirik, camilla og anna no' serlig) :p
under filmen, klarte jeg ikke å la være å stirre på mads, for han er så deilig! ihvertfall når han er med venner eller konsentrerer seg om noe annet enn meg. :p
jeg har ikke fått blogget tideligere idag (igår), fordi jeg har vært med mads i hele dag. (a) skal egentlig på hytta en uke imorra, men jeg vil ikke! kommer hjem dagen før skolen begynner! jeg må jo ta bind på bøker og sånn! jeg håper jeg kan få slippe.. trenger litt tid hjemme før skolen begynner!

FAEN!

fredag 8. august 2008


det lange inlegget jeg skrev ble borte pga. nettet. faen faen faen faen faen! :(
nå gidder jeg ikke å skrive alt allikevel. men.. ja..
jeg ønsker meg esp ltd ec 1000 til komfirmasjon, utrolig deilig gitar!
og.. jeg og mads skal kanskje på kino imorra med mange andre jeg ikke kjenner, men som forhåpentligvis mads kjenner, skal prøve å få med meg ane kanskje. muhehehehehehehe.
jaja, jeg er småsur, og jeg har born to be wild på hjernen, synger på den hele tiden. det er faktisk jævla irriterrende!men, jeg elsker yndlingsbandet mitt: dream theater : D
utrolig bra. : D og nå sitter jeg på msn og snakker om at jeg skal si "do" istedet for "du"'
og jeg gleder meg sykt til slipknot-konserten den 11 november, den kommer til å bli konge! har ikke billetten enda, men.. jeg var på korn den 3 februar sammen med ane og en vennine av henne, den konserten var helt rå. : D klarer ikke å vente! xD skal dit med ane, da. : D : D : D : D : D : D : D
DO LORER IKKE BOSSSJÅFÅR! - iben prøvde å komme gratis inn på bussen..

jeg har born to be wild på hjernen..

og jeg synger på den hele tiden! det ittiterer meg no jævlig! XD
uansett, i dag har jeg og mads vært på senteret og litt sånn. :p han skulle kjøpe en bok til tanta si, og jeg skulle ha bokbind, teip, og kjøpe en mascara for mamma. define a lash. veldig bra mascara.. : D
etter det, dro jeg og mads til mads, og bare så på tv og sånn på rommet hans. haha.

resten av dagen vet jeg ikke hva jeg skal gjøre egentlig.. :p jeg savner venner, da.
det er liksom litt kjipt å ikke se dem på over en måned.. :o gleder meg litt til skolen!
da jeg og mads var på senteret, møtte vi en venn av ham som jeg møtte i går som heter eirik, han var med moren sin. xD haha, han var veldig flau, mens morra bare prata i vei. :p
igår, møtte jeg tilfeldigvis på mads og eirik og håvard da jeg bare hadde tenkt meg en liten tur ut. hehe. så blei jeg med dem, og vi bare gikk ute. :p
og imorra, tror jeg at jeg og mads skal på kino med en hævv av folk jeg ikke kjenner, men som jeg tror mads kjenner.. :p vi skal se "the dark night" eller no. : D
wotaaaah. jeg vil ha esp ltd ec 1000. <3

til mads <3

maaads, kjære deg! akuratt nå, sover du. :( jeg vil sende sms med deg, men du sover, så du kan ikke svare. jeg får så dårlig samvittighet når jeg prøver å forklare for deg at jeg sliter en liten smule med å utrykke følesene mine..
jeg finner liksom ikke ord, og i et tideligere folhold til en annen fyr ble jeg lært opp til å være kald, men verden er ikke sånn! og du er utroooolig snill, jeg føler at vi kan snakke sammen om alt! du har begynt å forandre meg tilbake til den jeg var, selv om du ikke kjente meg da. :p
men jeg vil at du skal vite.. at jeg er utrolig glad i deg, serriøst.
jeg elsker å se på deg mens du snakker med andre av en merkelig grunn, og da føler jeg at jeg er kjempeglad over å være sammen med deg. jeg elsker høyden din og ansiktet ditt.. : D og såklart hele deg! og jeg elsker at du er så snill, og du er virkelig glad i meg, og jeg føler meg skikkelig trygg på deg!
du minner meg om meg selv inniblandt, og jeg er meg selv fordi jeg liker det. jeg er utrolig glad for at vi fant hverandre! eller.. du fant egentlig meg. xD <3>

cathrine

vel, nok en gang har jeg starta en ny blogg. blir liksom aldri fornøyd, men hittil er jeg ganske fornøyd med denne! : D denne bloggen vil handle om alt jeg bryr meg om og hva som skjer, hehe.
vi får se hva som skjer i løpet av denne bloggen, jeg gleder meg til å skrive masse. :p
jeg har nettby og biip:

biip.no/antipels
nettby: supernewb